Frenkie, svaka čast! Borisu, hip-hoperu iz Zavoda ostvarila se želja

22.11.2013.  //  Teme  //  Nema komentara

Boris i Frenkie zagrljeni

Foto: Radiosarajevo.ba

Dijete je bez roditeljskog staranja, živi u internatskom smještaju ‘Zavoda za odgoj i obrazovanje osoba sa smetnjama u psihičkom i tjelesnom razvoju‘, u slobodno vrijeme se bavi hip-hopom, a velika mu je želja bila da upozna Frenkieja. 

Tako se u nekoliko riječi može opisati Boris Mušecki, hip-hoper iz internata, o kome smo u nekoliko navrata pisali na našem portaluManjine.ba.

Prije nekoliko dana, poznati tuzlanski hiphoper Frenkie zakucao je na vrata Zavoda u namjeri da upozna ovog darovitog momka.

Osamnaesti novembar će sigurno ostati u Borisovom sjećanju, s obzirom da je sa Frenkijem razgovarao o omiljenoj muzici, pjesmi koju je snimio, te je omiljenom muzičaru poklonio tekstova za 15 pjesama koje je napisao!

Boris se nada da će jednoga dana sve njegove pjesme biti objavljene u zbirci, te da će neka od njih poslužiti kao tekst za muzičke produkcije!

Frenkijevoj posjeti veselili su se Borisovi drugovi iz srednje škole koja djeluje u sklopu Zavoda. Ne samo da ih je sve oduševio, veće jerođeno jedno novo prijateljstvo. 

Frenkie, svaka čast!

Pogledajte kako je protekao susret

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.