‘Hoću i mogu’: Radionice u Širokom Brijegu za osobe sa invaliditetom

15.01.2014.  //  Novosti  //  Nema komentara

Udruga ‘Inicijativa za Široki Brijeg’, zajedno s fondacijom ‘Mozaik’ provodi projekt ‘Hoću i mogu’ iz programa ‘All inclusive’, kojem su partneri Udruga osoba s invaliditetom Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) i Udruga ‘EKO ZH’.

Inicijativa poziva sve zainteresirane građane da se prijave na besplatne radionice obuke za izradu rukotvorina (pletenje, drvodjelarstvo, gips, glina) koje će se održavati tokom sljedeća tri mjeseca do od 25. januara do 10. aprila 2014. godine u prostrijama Udruge ‘Inicijativa za Široki Brijeg’ u Širokom Brijegu.

Cilj projekta je socijalizacija i inkluzija svim dobnih i spolnih skupina, otkrivanje novih vještina i eventualno mogućnost zapošljavanja.

Inicijativa za Široki Brijeg smatra kako će se ovakvim radionicama povećati mogućnosti mladih osoba za zapošljavanje u vidu zanatskih djelatnosti s akcentom na osobe s poteškoćama kroz stvaranje mogućnosti razvoja socijalnog poduzetništva, navodi se u priopćenju Udruge “Inicijativa za Široki Brijeg”.

Za prijavu je potrebno dostaviti ime, prezime, datum rođenja, kontakt broj ili email i to na facebook profil Inicijative ili na email:inicijativasb@tel.net.ba odnosno na mobitel 063 353 474.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.