Fuad Muzurović družio se s članovima NVO altruista Svjetlo

25.02.2014.  //  Novosti  //  Nema komentara

Nekadašnji trener Fudbalskog kluba Sarajevo i reprezentacije Bosne i Hercegovine Fuad Muzurović, zajedno s prijateljima, nogometnim trenerima Dževadom Klačarem i Almirom Smajićem, te sportskim komentatorom BH radija 1 Salihom Hadžialićem, družio se danas s članovima NVO altruista ”Svjetlo”.

Druženje je upriličeno u okviru programa koji je NVO altruista ”Svjetlo” pokrenuo u oktobru 2013. godine ”Na kafi sa poznatima…”, a koji ima za cilj upoznati mlade s umanjenim sposobnostima s poznatim ličnostima koji su postigli uspjehe u svom poslu.

”Drago mi je što sam pozvan na ovo lijepo druženje. Na ovaj način želimo i pozdraviti naše nogometaše koji će nastupiti u Brazilu i poželjeti im sreću. Zahvalio bih i Nogometnom savezu BiH, kao i klubovima Sarajevo i Željezničar koji su dali podršku ovom projektu”,  izjavio je Muzurović.

Članovima NVO altruista ”Svjetlo” uručeni su pokloni Nogometnog saveza BiH, te fudbalskih klubova Sarajevo i Željezničar, kao i slatki paketi.

Programom ”Na kafi s poznatima…” NVO altruista ”Svjetlo” želi potaći mlade s umanjenim sposobnostima da vjeruju u svoje mogućnosti i da budu uporni u ostvarenju snova.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.