Panda se pretvarala da je trudna kako bi dobila pažnju i bolju hranu

03.09.2015.  //  Ostalo, Teme  //  Nema komentara

Čuvari u Taipei zoološkom vrtu bili su uzbuđeni. Brandon Bolden Air Jordan 9 Retro Jedna od njihovih velikih pandi Yuan Yuan pokazivala je sve znake trudnoće.

Izgubila je apetit, Vancouver Grizzlies imala je zadebljanja na maternici, Nike Air Max 2017 Homme a čak su joj rasli i progesteroni. Burberry Vestes nike air presto bambini Goedkoop Nike Air Max 2016 Ipak, Nike Air Max 2017 Femme i pored svih znakova, nike air huarache femme pas cher asics tiger hombre ispostavilo se da pametna životinjica uopće ne nosi mlade…

Kako javlja China Daily, Canotta Phoenix Suns ultrazvuk je pokazao da Yuan Yuan, Air Jordan 11 Donna

Connecticut Huskies nike air max koja je bila vještački oplođena ranije ove godine, adidas superstar 2 mujer ne nosi mladunca. AIR MAX 2017

PUMA evoSPEED homme

 • New Balance 996 Donna
 • Kako navode, panda je vjerovatno simulirala trudnoću kako bi dobila više pažnje i bolju hranu!

  Trudne pande uvijek se tretiraju kao kraljice. Air Jordan Retro 10 Premještaju ih u specijalne soba s klimama, Kyrie Irving Shoes Maglie Basket gdje ih se pazi 24 sata dnevno… Michael Hoomanawanui dobivaju mnogo više hrane, Maglie Los Angeles Clippers pogotovo voća i bambusa.

  Stručnjaci za ove životinje tako su došli do zaključka da je Yuan Yuan, Alan Branch Seton Hall Pirates koja je na svijet donijela mladunca 2013, Nike Air Force 1 simulirala trudnoću kako bi ponovno dobila sve beneficije.

  Prošle godine, Air Max 95 Mujer adidas zx 500 donna podsjeća se,

 • CORTEZ
 • Eddie George Titans Jerseys i panda Ai Hin je uradila isto

  Wu Kongdju iz Chendu istraživačkog centra tvrdi da pametne pande ovo rade kako bi unaprijedile kvalitet života. No, Air Jordan 4 Cement dio naučnika ne dijeli ovo mišljenje.

  Zhang Heming, iz glavnog kineskog centra za očuvanje pandi, nike air max 95 homme kaže da su “lažne trudnoće” izrazito česte u svijetu pandi i on smatra da je riječ o hormonima, hogan scarpes Goedkope Nike Air Max 2017 Dame a ne o namjeri.

  Leave a Comment

  You must be logged in to post a comment.