Djevojčica hrani vrane, one joj donose poklone

26.08.2015.  //  Teme  //  Nema komentara

Gabi Mann je osmogodišnjakinja iz Seattlea koja već izvjesno vrijeme hrani vrane u svom susjedstvu.

 • Nike Air Max 95 Donna
 • asics outlet Nakon nekog vremena vrane su odlučile uzvratiti ljubav pa svojoj djevojčici ostavljaju poklone!

  Gabi čuva svoje poklone u malenim kutijicama i smatra ovo svojom najvrednijom imovinom. Nike Air Pegasus Uomo Canotte Golden State Warriors Zapisi na kutijicama su, stoga, izrazito detaljni.

  A vrane su Gabi ostavile razne poklone, uključujući Lego kockice, perle, dugmad, spajaliceFjallraven Kanken No.2

  Andrew Luck Stanford Football Jerseys njen najdraži poklon je maleno srce, a djevojčica kaže da joj to pokazuje “koliko je vole”.

  Gabi je sasvim slučajno počela hraniti svoje prijateljice. Maglia Kobe Bryant Mens Nike Flyknit Ovoj djevojčici često su ispadali komadići hrane, a vrane su se počele skupljati oko “slučajnih poklona”. Air Jordan 7 Donna nike tn requin Gabi je to primijetila pa je počela da im hranu daje češće, hraneći ih dok ide do autobusa koji je vodi u školu.

  Nije trebalo da prođe dugo vremena, a vrane su je ispraćale i u autobus, i kad završi sa školom. Nike Air Max 2017 Heren rood asics gel pulse 7 damskie Malena Gabi s vranama dijeli hranu koju joj mama spremi za užinu, a mami ne smeta. asics pas cher Mama Lisa kaže: „Sretna sam što voli životinje i što voli dijeliti“.

  Uskoro je hranjenje vrana postalo porodični hobi, pa sad Lisa i Gabi svako jutro vranama pripremaju hranu, kikiriki i druge stvari.

 • Roshe Run Donna Grigie
 • Robert Griffin III Baylor Jerseys Vrane ih grakćući pozdravljaju.

  Lisin najdraži poklon je poklopac s njene kamere koji je izgubila fotografirajući ptice u susjedstvu. Air Max 2017 Dames Nike Air Max 2016 Dames Blauw Vrane su joj, što je potvrdila i kamera koju su postavili, vratile ovaj poklopac.

  Upravo je ova rutina pokrenula i darivanja.

 • Nike Air Huarache Men
 • Vrane su počele ostavljati poklone umjesto kikirikija koje uzmu, a neki od poklona su prilično nevjerovatni, kao što je komadić nakita s riječju “najbolji”.

  Leave a Comment

  You must be logged in to post a comment.