Kreativnost mladih Zeničana: Izrađuju i prodaju cekere

29.08.2015.  //  Novosti, Ostalo  //  Nema komentara

REaktiv je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija koja za osnovni cilj ima okupljanje mladih ljudi.

 • Nike Free 5.0 Dames blauw
 • Nike Air Max 90 Homme REaktiv je osnovan krajem 2012. Nike Air Max 2017 Heren groen

 • ADIDAS Crazylight Boost 2016 Low
 • godine, a iza sebe imaju već desetine uspješnih projekata. nike buty męskie Ime je nastalo od same ideje udruženja tj. aktivirati neaktivne mlade, reaktivirati one koji su to postali i aktivne učiniti još aktivnijim.

  Posljednji projekat članova REaktiva jeste REcek. Todd Gurley – Georgia Bulldogs To je projekat koji članovima udruženja donosi neki skroman džeparac, a ujedno podiže i ekološku svijest kod građana.

  “REcek-a smo se sjetili na jednom seminaru na kojem smo bili kolega Semir i ja. Boutique Nike Jedan od modula je bio pisanje bussiness plana, dva najbolja plana su dobijala finansijsku pomoć od 6.000 KM. Maglie Detroit Pistons Mi smo došli na ideju da pravimo cekere, jer se plastične kese naplaćuju od 2013. Nike Air Max 2016 Dames blauw Nike Air Max 2016 Dames Roze godine, a cekeri su od prirodnih materijala što dodatno čuva okoliš”, kaže za novinsku agenciju Patriu član upravnog odbora REaktiva Merim Stupar.

  Cekeri su potpuno domaće proizvodnje, svi potrebni materijali se nabavljaju u BiH. air max pas cher nike air max 90 pas cher Članovi ih prave u svojim prostorijama, koje su dobili od grada Zenice bez ikakve naknade.

 • Nike Roshe Run Uomo
 • fjallraven kanken mini (enfants) 7 L Cekeri se prave od lana i pamuka, u njihovom stvaranju učestvuju mladi ljudi iz udruženja, njih ukupno sedam. Andrew Luck – Stanford Cardinal Asics Gel Lyte 3 Pas Cher Nakon izrade na cekerima se radi štampa, nakon čega slijedi isporuka cekera.

  “Volontiranje za mene predstavlja vid neformalnog obrazovanja. Volontirajući u REaktivu puno sam toga naučila, obišla sam mnoge gradove, upoznala ljude i imala priliku da promjenim nešto i to je ono što me zaista ispunjava. Jimmy Graham Seattle Seahawks Jersey air max pas cher pour femme Osjećaj kada pomognete nekome, kada uradite nešto lijepo se ne može opisati i možda i najveći razlog mog volontiranja je taj osjećaj”, izjavila je volonterka Amila Pašić.

  Cijena cekera sa printom je 6 KM, a bez printa 2,5 KM.

  Leave a Comment

  You must be logged in to post a comment.