Oboljela od raka, izgubila vilicu, i protivno želji doktora rodila predivnog sina

30.08.2015.  //  Teme  //  Nema komentara

Trudnoća je sama po sebi izazov, no kada se ujedno borite protiv raka,

 • air max 2017 blu uomo
 • Chaussures Nike onda je tu potrebna ogromna snaga volje.

  Manekenka iz Latvije (24) je na odmoru u Amsterdamu sa suprugom Romanom ostala trudna. Otprilike je u isto vrijeme saznala da je njena zubobolja, Lunettes de soleil Ray Ban ustvari strašna bolest, nike roshe flyknit hombre rak.

  Doktori su joj rekli da mora na abortus prije hemoterapije.

  Elizaveta Bulokhova je razmišljala o tome. Pričala je sa živahnim djetetom u utrobi i govorila mu da se mora smiriti, asics gel lyte 5 mujer negras Womens Nike Air Huarache jer ga ne može zadržati. I on se smirio, kao da je čuo.

  Onda je odlučila da će se desiti što se mora desiti, ako bude suđeno a ga rodi, new balance shop firenze tako će i biti.

  Prvo otišla na operaciju na kojoj su joj uklonili 95 posto vilice, USC Trojans te rekonstruirali venama i dijelovima kože sa ramena ili njenih nogu. Nike Air Max 1 Heren ray ban femme pas cher Maleni je bio u opasnosti da se rodi sa nekim tipom invaliditeta.

  A ona nije imala snage da se pogleda u ogledalo. Marcus Mariota Titans Jerseys adidas zx 750 damskie Ostala su joj četiri donja zuba, Cheap Fjallraven Kanken Kids borila se da govori…

  Ujedno, air max pas cher pojavile su se određene komplikacije nakon operacije, Julio Jones Alabama Football Jerseys te je morala odložiti hemoterapiju. Stoga su u konsultaciji sa doktorima dogovorili da će roditi sina deset sedmica ranije carskim rezom.Valentin je proveo 51 dan na neonatalnoj njezi.

  Išla je na hemoterapiju i trenutno se nada oporavku. asics gel noosa uomo Kada njena bolest bude u kompletnoj remisiji,

  Leave a Comment

  You must be logged in to post a comment.