Saudijska Arabija: Mladić će biti pogubljen razapinjanjem na križ!?

21.08.2015.  //  Novosti  //  Nema komentara

Saudijska Arabija spada među zemlje svijeta koje su najviše napredne…

 • Adidas Yeezy Boost 350 Donna
 • Maglie New Orleans Pelicans oni proizvode najviše nafte, njihove sugrađane krase blještavilo i glamur, a na pustinjskom pijesku ove države cvjetaju nevjerovatni metropolisi.

  No, Saudijska Arabija je daleko od razvijene zemlje zapadne kulture i, nažalost, spada u mjesto gdje se provode barbarski rituali i čiji su građani izloženi strašnim kaznama.

  Teško je zamisliti, ali desit će se: u toku su pripreme da mladić Ali Mohammed al-Nimr bude pogubljen razapinjanjem na križ!? Svijet je šokiran i brojni aktivisti, ali i političari, šalju apele saudijskoj vladi da zaustavi ovu namjeru.

  Ali Mohammed al-Nimr tvrdi kako nije kriv za optužbe: imao je 17 godina kada je 2012. Denard Robinson College Jerseys

 • ADIDAS NMD
 • uhapšen zbog antivladinih protesta na kojima je učestvovao u provinciji Qatif.

 • Nike Air Max 90 Dames
 • Optužili su ga za ilegalno posjedovanje oružja, napad na sigurnosne snage te oružanu pljačku. Running Asics Sneakers Pour Femme Niti jedan od navoda nije dokazan, ali je mladić, nakon dugotrajnog mučenja, priznao… Nike Air Max 2017 Heren Reggie Jackson Jersey Sada tvrdi kako je njegov zločin što je protestirao na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.

  Osim Ali Mohammeda, uhapšen je i njegov ujak Sheikh Nimr al-Nimr (53), aktivista za prava manjina. air max 90 pas cher Adidas Nmd Pk Runner I on je optužen za zločine, među kojima je onaj za “kritiziranje vlasti”, a i za ovo je predviđena smrtna kazna…
  Optužen je i izrečena mu je smrtna kazna: razapinjanje na križ i odrubljivanje glave. fjällräven kånken big adidas eqt damskie Saudijske vlasti prvo će mu odrubiti glavu, a tijelo će potom zavezati za križ. adidas superstar rose gold femme Nike Free Run +3 Sve se treba desiti ispred publike kako bi se poslala poruka svima koji namjeravaju kritizirati vlast.

  Škotska parlamentarka Margaret Ferrier bijesna je zbog ove namjere i pokrenut će akciju u koju želi uvući svjetske političare kako bi se ovaj gnusni čin zaustavio.

  U Saudijskoj Arabiji, od 1985. fjällräven kånken classic adidas superstar mujer do 2013. nike roshe run mesh nike tn requin pas cher godine, pogubljeno je više od dvije hiljade ljudi.

  Leave a Comment

  You must be logged in to post a comment.