Novi prostor za djecu s poteškoćama u učenju

01.09.2015.  //  Novosti  //  Nema komentara

 

Za šezdesetoro djece s preprekama u učenju koja su ove školske godine upisana u vrtić Mjedenica, Umbro Velocita homme Maglie Oklahoma City Thunder ali koja zbog nedostatka kapaciteta nisu mogla biti smještena u toj ustanovi, Air Jordan 11 For Sale NMD Adidas Dames beige osiguran je prostor u OŠ Vladislav Skarić.

To je omogućeno Okvirnim sporazumom o saradnji koji su danas potpisali ministar za obrazovanje, new balance 373 bleu orange nauku i mlade Kantona SarajevoElvir Kazazović, NIKE AIR PRESTO Flyknit Ultra

 • Nike Air Max 2017 Blu Uomo
 • direktor Zavoda Mjedenica Selmir Hadžić, Nike Air Max 2016 Dames Wit te direktorice OŠ Vladislav Skarić i Organizacije Edukacija za sve (EDUS) Hasiba Hasković i Nirvana Pištoljević.

  „Sporazumom je Ministarstvo dalo saglasnost da se privremeno dodijeli prostor na trećem spratu u ovoj osnovnoj školi za potrebe rada s djecom i formiranja odgojnih grupa.

 • Adidas Yeezy 350 Boost
 • Rad na toj lokaciji će početi u ponedjeljak naredne sedmice. Air VAPORMAX Djeci će biti pružena radna interakcija i podrška po naučnoj ABA metodi od stručnjaka u toj oblasti“, najavio je ministar Kazazović.

  Kako su potpisnici istaknuli, Air Jordan 8 na ovaj je način svakom djetetu predškolskog uzrasta s poteškoćama u učenju omogućena tzv. rana intervencija koja je od velikog značaja za njihov dalji rast i razvoj.

  „Krajnji je cilj omogućiti djeci izlazak iz kućnog ambijenta u kojem su isključivo boravili samo sa svojim porodicama“, Jonas Gray istaknula je stručna savjetnica u Ministarstvu za obrazovanje, Canada Goose Chateau Parka adidas 2017 pas cher nauku i mlade KS-a Nihada Čolić.

  Prema ovom Sporazumu, Women Air Jordan 9 Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade K-a osigurat će kadrovsku i logističku podršku za osnivanje novih radnih jedinica pri Zavodu Mjedenica, Parajumpers Lightweight UGO Veste Cheap Nike Air Max Shoes UK kao i za odabir stručnih kadrova za rad s djecom. Nike air max pas cher Kako je istaknula direktorica EDUS-a Nirvana Pištoljević,

  Leave a Comment

  You must be logged in to post a comment.