Važnost ulaganja u djecu: Dječijoj nedjelji u Zenici pridružio se atletičar Amel Tuka

03.07.2015.  //  Teme  //  Nema komentara

Udruženje za brigu i opća prava djece Naša djecaiz Zenice,

 • Air Jordan 11 Uomo
 • organiziralo je danas obilježavanjeDječije nedjelje u Zenici,

 • NIKE AIR MAX SEQUENT
 • javlja Anadolu Agency (AA).

  Manifestacijom na Trgu Alije Izetbegovića u Zenici, članovi udruženja su zajedno s nekoliko drugih organizacija i udruženja odlučili posvetiti ulaganjima u djecu.

  Ira Raković, koordinatorica projekta izjavila je za Anadolu Agency (AA) kako je cilj ovogodišnjeg obilježavanje Dječije nedjelje podizanje svijesti o važnosti ulaganja u djecu.

  “Danas smo se okupili povodom Dječije nedjelje, što radimo već nekoliko godina i na ovaj način pokušavamo skrenuti pažnju na dječija prava,

 • Nike Air Max 2017 Dames groen
 • a ove godine smo najviše pažnje posvetili ulaganjima u djecu, Adidas Pas Cher te formiranju budžeta u skladu sa dječijim potrebama. Na tome radimo već dvije godine, Canotte Cleveland Cavaliers a sigurno ćemo nastaviti i u narednim godinama”,

 • Nike Air Bw
 • rekla je Raković.

  Napominje kako Udruženje za brigu i opća prava djeceNaša djeca iz Zenice radi ne samo na lokalnom nego i na međunarodnom nivou, sarađujući sa brojnim orgnaizacijama iz regiona, nike air max 2017 dames Groen ali i šire.

  Dodaje kako je krajnji cilj usvajanje lokalnog akcionog plana u Zenici. Djeca iz Dječijeg parlamenta Grada Zenice napravili su kratku protestnu šetnju gradskim trgom noseći transparente i poruke koje su sami osmislili.

  Protestnoj šetnji pridružila su se poznata lica bh. Fjallraven Kanken Big javnosti, asics gel kinsei 4 donna poput glumca Nusmira Muharemovića i najboljeg bh. atletičara Amela Tuke.

  Amel Tuka, naš najpoznatiji atletičar izdvojio je vrijeme kako bi se fotografirao s najmlađima, te dijelio autograme i na ovaj način dao podršku ovom događaju.

  Osim kratke protestne šetnje, organizirani su i zabavni, te humanitarni sadržaji. Akciji su se pridružile mnoge organizacije, poput Ars centarbaletne škole iz Zenice te plesnih klubova,

  Leave a Comment

  You must be logged in to post a comment.