U jami Radača kod Mostara pronađeni posmrtni ljudski ostaci

04.09.2015.  //  Teme  //  Nema komentara

Ovlaštene službene osobe, air max 2017 goedkoop koje prema nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine, Air Jordan 9 provode ekshumaciju na jami Radača, Under Armour Scorpione buy albion silver pronašle su posmrtne ostatke, Canada Goose Chateau na dubini od oko 50 metara.

Pronađeno je više kostiju i posmrtnih ostataka, Phoenix Suns

 • Nike Air Max 2017 Dames wit
 • cheap albion gold uključujući kosti lobanje, vilice i druge kosti ljudskog porijekla.

  Posmrtni ostaci bit će proslijeđeni na dalju identifikaciju i forenzičku obradu, Nike Air Max 90 Femme radi utvrđivanja identiteta osoba kojima pripadaju.

  Po nalogu Tužilaštva BiH, cheap albion silver

 • NIKE TENNIS CLASSIC ULTRA FLYKNIT
 • duži vremenski period, Kanken No.2 vrši se ekshumacija u jami Radača, ROSHE RUN jer postoje informacije da se u jami nalaze posmrtni ostaci većeg broja žrtava srpske i bošnjačke nacionalnosti, stradalih ’92,’93.

 • Portland Trail Blazers
 • Air Jordan Pas cher
 • i ’95. New Balance 574 męskie albion silver

 • TUBULAR SHADOW KNIT
 • godine.
  Rad na ovoj ekshumaciji otežava situacija na terenu, buy albion gold jer se radi o izuzetno dubokoj prirodnoj jami, Fjallraven Kanken Mini u kojima su prema prikupljenim dokazima, asics gel nimbus 14 donna bacana tijela žrtava, adidas gazelle homme cheap albion gold koja se nalaze na velikoj dubini, posuta zemljom i betonom, Asics Pas Cher a potragu otežava i prisustvo neeksplodiranih minsko-eksplozivnih sredstava, asics buty damskie pa se radi o vrlo teškoj lokaciji za proces ekshumacije, Nike Hurley Phantom Free Louisville Cardinals u kojem sudjeluju i alpinistički timovi policijskih agencija.

  Tužilac i stručni suradnici, iz Posebnog odjela za ratne zločine, u proteklom periodu su koordinirajući proces ekshumacije, air max soldes albion gold na terenu proveli više od 100 dana, VALCLEAN2 CMF Hogan Rebel po svim vremenskim uvjetima.

  Proces ekshumacije, adidas Stan Smith Italia kojim koordinira tužilac iz Posebnog odjela za ratne zločine, a u kojem sudjeluju predstavnici institucija za traženje nestalih, Survêtements Armani ljekar sudske medicine, Air Jordan 11 buy albion gold kao i predstavnici policijskih agencija,

  Leave a Comment

  You must be logged in to post a comment.