Održana 15. sjednica Vijeća nacionalnih manjina BiH

04.09.2015.  //  Novosti  //  Nema komentara

Na sjednici Vijeća nacionalnih manjina Bosne i Hercegovine, Scarpe Air Jordan 5

 • Sacramento Kings
 • nakon rasprave o Informaciji u svezi sa definiranjem kriterija za izbor članova Vijeća nacionalnih manjina BiH, zaključeno je da radna skupina od tri člana Vijeća do naredne sjednice dostavi jedinstven prijedlog definiranja kriterija za izbor članova ovog radnog tijela.

  Kako je pojašnjeno u zaključku, Nike Air Max 2016 Goedkoop Nike Zoom Crusader prijedlog za definiranje ovih kriterija sačinit će se na osnovu pristiglih prijedloga koje su dostavili članovi Vijeća nacionalnih manjina BiH, nike tn requin a nakon što jedinstven prijedlog bude podržan u Vijeću dostavit će se Zajedničkom povjerenstvu za ljudska prava BiH.

  Članovi Vijeća informirani su o tome da je Zajedničko povjerenstvo za ljudska prava Parlamentarne skupštine BiH na 12. Air Jordan Retro 12 sjednici podržalo zahtjev Vijeća za uvrštavanje točke dnevnog reda na sjednice obaju domova PSBiH koja bi glasila: „Provođenje presude Europskog suda za ljudska prava u Strasbourgu u predmetu Sejdić i Finci protiv BiH“.

  Nakon okončanja današnje sjednice Vijeća nacionalnih manjina BiH, Adidas Zx 700 Femme Noir Herschel Walker Jerseys održana je prezentacija Izvješća Vijeća nacionalnih manjina BiH o položaju nacionalnih manjina BiH, koje predstavlja objedinjen pregled stanja 17 nacionalnih manjina u BiH u razdoblju od 2010. asics gel quantum 180 męskie Womens Jordan Retro 6 Women Air Jordan 13 do 2015. Womens Nike Air Max TN

  Nike Sweat-shirt godine.

  Primarna namjena Izvješća je unapređenje položaja pripadnika i udruženja nacionalnih manjina u BiH, NIKE ZOOM KD 9 Fjallraven Kanken Sale na način da institucije nadležne za pitanja nacionalnih manjina na svim razinama vlasti u BiH prepoznaju njihove potrebe i odgovore na identificirane potrebe.

  Pored toga, nike air max 2017 dames Groen Air Foamposite Pro Izvješće može poslužiti u svrhu istraživanja problematike nacionalnih manjina u BiH, Terrell Suggs Ravens Jerseys analize stanja, različitog izvještavanja, Vancouver Grizzlies Parajumpers Windbreaker Echo nike air max one soldes medijske promidžbe, Nevada Wolf Pack Jerseys NIKE AIR MAX 2017 a može poslužiti i kao podsjetnik o tome što se zna, Andre Johnson Miami Jersey a što se zaboravilo o nacionalnim manjinama u BiH.

  Izvješće obuhvaća deset poglavlj, Maglia Carmelo Anthony koja donose podatke o nastanku i brojnosti nacionalne manjine, Houston Cougars Jerseys o ulozi u razvoju društva u BiH, Maglia Paul George o udruživanju pripadnika nacionalne manjine i aktivnostima koje realiziraju udruženja, Yeezy 350 Boost A.J. Green UGA Jersey o ostvarivanju njihovih prava,

 • Femmes Air Jordan 6
 • načinu finansiranja udruženja, te preporuke i zaključke za unapređenje položaja nacionalne manjine,

  Leave a Comment

  You must be logged in to post a comment.