Martina Mlinarević Sopta: Ništa ne učimo, ništa, hipnotizirani mutanti bez srca

17.11.2015.  //  Teme  //  Nema komentara

Ne trebaju ti ni mediji, ni društvene mreže. Sve znaš napamet. Svi oni koji žaluju, iskreno ili trendovski. Svi oni koji ovima koji žaluju govore da su licemjeri. Pa nabrajaju koliko se izgine u…(umetni random lokaciju) & nikom ništa. Svi oni koji osuđuju i pritom mrze. Svi oni koji opravdavaju i pritom mrze.

Piše: Martina Mlinarević SoptaFacebook

Svi ti meme-cinici modernog doba. Svi oni stratezi koji govore “jesmol vam rekli” i da se izbjeglice nisu trebale puštati. Svi oni teoretičari zavjera po kojima su se Francuzi pobili sami od sebe. Svi oni koji kažu da Francuzi to zaslužuju zbog njihova ratnog djelovanja u…(umetni random lokaciju).

Svi oni vjernici čiji je Bog milosrdniji od drugog Boga, jer drugi Bog je zlo, a njihov raja. Sva ta vjera i sva ta mržnja istovremeno. Svi ti ateisti koji su bolji od svega, jer vjera je fuj. Uvijek isto. Uvijek isto. Uvijek jebeno isto. Najpametniji smo u Svemiru.

A ljudi nam svako malo odlaze pobijeni ludilom današnjice u čovjekolikom obliku, ma kako da se ono zvalo, prekinuti u najljepšim trenucima života, i ništa ne učimo.

Ništa. I opet ništa. Hipnotizirani mutanti bez srca. Sve minirat i poravnat. Posadit smilje po površini.

Dat Marsovcima za parka.

Manjine,ba

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.