Najzloglasnije žene ubice na svijetu

03.09.2015.  //  Lica  //  Nema komentara

Historija svijeta protkana je strahovitim zločinima koje su počinili pojedinci. buy albion silver To su najstrašnije serijske ubice koji su osuđeni za svoje zločine, a među njima i dosta žena.

Delphine LaLaurie

Marie Delphine LaLaurie živjela je u Luzijani, u vremenu kada su crni robovi bili svakodnevnica. S vana, reklo bi se da je prema njima postupala velikodušno. N, kada je njena vila u New Orelansu počela goriti 1834. godine, sve njene tajne su otkrivene. Policija i vatrogasci su došli i u kući pronašli 70-godišnju ženu koja je bila lancem privezana za peć. Air Jordan 4 (IV) Ona je priznala kako je podmetnula vatru da je ne bi odveli na tavan. Lawrence Taylor A kada su otišli na tavan, pronašli su više izgladnjelih robova vezanih u različitim pozicijama i sa velikim ranama koje su ukazivale na mučenje. LaLaurie je pobjegla u Paris, nakon štp je njenu vilu napala bijesna rulja. Canada Goose Parka Expedition Nike Air Max 2015 damskie Tijelo Madame LaLaurie nikada nije pronađeno. Ako prepoznajete njeno ime, razlog tome je uloga Kathy Bates u trećoj sezoni American Horror Story.

Genene Jones

Genene Jones, sestra sa pedijatrije u bolnicama u Texasu, osumnjičena je da je ubila preko 60 djece od 1971. do 1984. cheap albion gold godine raznim otrovima – heparin, digoxin… Ona bi im ubrizgala ove supstance kako bi izazvala krizu, a potom magično krenula u njihovo spašavanje. Nažalost, mnogo je njenih žrtava zbog toga i umrlo. Nike Schoenen Goedkoop A bolnica, umjesto da podigne tužbu, zbog brojnih dječijih smrti, samo je tražila da podnese otkaz. A sestra je nastavila sa istim na novom poslu. Ubrzo je uhapšena zbog ubistva devetomjesečne Chelsea McClellan. Parajumpers Soldes Osuđena je na 99 godina, ali će biti puštena 2017. godine da se izbjegne prenatrpanost u zatvorima. Vjeruje se da je bila inspiracija Stephenu Kingu za lik Annie Wilkes u romanu Misery.

Joanna Dennehy

32-godišnja Joanna Dennehy priznala je 2013. godine ubistvo tri muškarca u Velikoj Britaniji. albion gold Prije nego što joj je izrečena kazna, poslala je pismo sucu u kojem je tvrdila da ne osjeća kajanje. borsello adidas uomo prezzo buy albion gold Dobila je životnu kaznu.

Beverly Allitt

Britanka Beverly Allitt osuđena je za ubistvo četvero djece, pokušaj ubistva još troje i nanošenje povreda još šestero njih, sve za 59 dana 1991. godine u bolnici u kojoj je radila kao sestra. Ona bi im ubrizgala insulin kako bi izazvala srčani udar. Parajumpers Femme Masterpiece Celine Osuđena je na 30 godina u psihijatrijskoj bolnici u Nottinghamshireu.

Kristen Gilbert

Još jedan primjer tzv. cheap albion silver Anđela smrti je Amerikanka Kristen Gilbert, osuđena za pet ubistava i dva pokušaja. Njen izbor je epinefrin. cheap albion gold osuđena je na doživotnu kaznu.

Nannie Doss

Kada je pet muž Nannie Doss, Peter umro od trovanja arsenom, policija je počela pratiti Nannie i provjeravati sve smrti koje su je okruživale. optužena je za ubistvo ovog, ali i još tri muža, majke, sestre, svekrve i unučeta. Nike Lebron Zvana je i Ubica usamljenog srca. Umrla je u zatvoru od leukemije u 59.

 • Adidas Superstar Rosa Donna
 • godini.

  Karla Homolka

  Karla Homolka iz Kanade, pomogla je suprugu Paulu Bernardu da siluje i ubije tri tinejdžerke, uključujući i njenu sestru 1990. godine. Kada su uhapšeni, ona je svjedočila protiv supruga, iako je on tvrdio kako ih je Karla sama ubijala. Odslužila je 12 godina i puštena 2005. godine.

  Aileen Wuronos

  Možda se sjećate ovog imena iz filma Monter, kada ju je glumila Charlize Theron. Parajumpers Parka

 • AIR HUARACHE
 • Wuornos je tvrdila da je svih sedam mušakaraca željelo silovati dok je radila kao prostitutka u Floridi 1989-1990. Canada Goose Heli Arctic Parka godine. buy albion gold Oca nije upoznala, a djed je seksualno zlostavljao. mochilas kanken mini Rodila je dijete sa 13 godina i dala na usvajanje. Sa 15 je već postala prostitutka. Dobila je šest smrtnih kazni, odslužila deset godina i pogubljena je 2002.

  Rosemary West

  Britanka Rosemary West je sa suprugom Fredom ubila najmanje deset mladih žena od 1971. do 1987. Peyton Manning godine. Maglie Houston Rockets Postala je druga žena u historiji Britanije koja izdržava doživotnu kaznu. Radila je i kao prostitutka, a jedan od njenih klijenata bio je i njen otac. Vjeruje se da je njihova vlastita kćerka, njihova zadnja žrtva.

  Myra Hindley

  Zločine poznate i kao Moor Ubistva, počinili su Myra Hindley i njen dečko Ian Brady. Seksualno su napali i ubili petoro djece, od deset do 17 godina. Nike Air Jordan 14
  albion silver Prijavio ih je njen rođak koji je bio svjedok posljednjeg ubistva. Ona je postala prva žena u historiji koja je dobila doživotnu kaznu. Umrla je od upale pluća u zatvoru u 60.

  Leave a Comment

  You must be logged in to post a comment.