Prva žena nakon 29 godina: ‘Time’ proglasio Angelu Merkel osobom godine

11.09.2015.  //  Lica  //  Nema komentara

Nancy Gibbs, Parajumpers Femme Pas Cher glavna i odgovorna urednica američkog magazina Time, NIKE Air VAPORMAX new balance 998 homme 2015 objavila je da je Angela Merkel proglašena za ličnost 2015.

 • NMD
 • godine, javlja Anadolu Agency (AA).

  Prema Gibbsovim riječima, Nike Air Max Thea Homme Rouge Squadra USA laskavo priznanje njemačka kancelarka je dobila zbog svoje kontroverzne odluke da širom otvori granice za stotine hiljada izbjeglica koje su tokom 2015. Air Jordan 8 (VIII) godine iz Azije, Afrike i s Bliskog Istoka krenule u Evropu, Northern Iowa Panthers Jerseys gdje traže spas od sukoba i siromašnog života. adidas zx flux mujer Osim toga prema mišljenju Timea, Merkel je imala i ključnu ulogu u upravljanju dužničkom krizom koja je potresala pojedine zemlje Evrope.

  U objašnjenju zašto su dodijelili Merkel veliko priznanje između ostalog piše:

  “Ona je političarka koja za svoju zemlju traži više, Nike Air Max Uptempo nego li bi se većina njih ikada usudila. Canada Goose Chilliwack asics tiger pas cher Čvrsto je stala protiv tiranije, Fjallraven Kanken No.2

  kao i za propagiranje moralnog vođenja svijeta.”

  Merkel je prva ženska osoba koja je kao pojedinac dobila Timeovunagradu Ličnost godine (Person of the Year), UCLA Bruins koja takav naziv nosi od 1999. nike air max 2017 dames Blauw godine.

  Posljednja žena koja je krasila ovu naslovnicu bila je prva predsjednica Filipina – Corazon Aquino.

  Do tada je Time dodjeljivao nagradu Muškarac godine (Man of the Year). Los Angeles Lakers

 • ZOOM ALL OUT
 • Žene su prethodnih godina dobivale Timeovu nagradu, ali kao dio određenih grupa,

  Leave a Comment

  You must be logged in to post a comment.