Uznemirujući video: Strahote koje prolaze bebe koje se rađaju kao ovisnici

20.10.2015.  //  Lica  //  Nema komentara

Brayden Cummings napunio je šest sedmica tog jutra kada ga je ugušila majka, Nike Air Max 2015 homme koja je u trom trenutku bila na metamfetaminu, Nike Air Force 1 homme xanaxu i metadonu koji su joj prepisali kako bi joj mogli s ovisnosti o heroinu.

Njegova majka, Nike Dames 20-godišnja Tory Schlier kazala je policija da se ne sjeća što se desilo tog jutra. New Balance 997.5 homme buy albion gold Izvještaj policije kazao je sljedeće, 17. Nike France albion silver oktobra 2014, sac kanken majka je zaspala na bebici te je dijete ugušila, pišeReuters.

Brayden je bio poput 130 hiljada drugih bebica koje su na ovaj svijet u posljednjih deset godina u SAD-u došle ovisne o drogama – ovisnost koju su naslijedile od majki ovisnica.

U prve tri sedmice svog života, Nike Sb homme Brayden je imao, kako se to naziva, nike kwazi enfants neonatalni apstinencijski sindrom. Adidas Yeezy 550 Homme Fjallraven d’Occasion Nike Air Max 90 Pas Cher cheap albion gold Njegovo tijelo je konstantno podrhtavalo, New Balance 574 femme njegovi mišići su se grčili i često bi ostajao bez zraka, nike air zoom pegasus 33 hombre adidas original zx 700 femme dok je prolazio kroz „odvikavanje“.

Kada se njegovo stanje popravilo, nike air force 1 mid uomo bebica je otpuštena iz Leigh Valley bolnice, Kanken No.2 iz koje su zaboravili obavijestiti socijalne službe da je majka ušla u proces odvikavanja, te da dijete prolazi isto.

 • Air Jordan 5 Uomo
 • buy albion gold Tri sedmice kasnije, nažalost, Terrell Davis Jerseys Braydon je preminuo.

  Reuters navodi kako je u proteklih pet godina, nike air max thea grigio donna samo u SAD-u, Florida Gulf Coast Eagles fjällräven kånken paris 110 bebica imalo ovu tužnu sudbinu: nije ih ubilo to što su rođeni kao ovisnici, već to što su otpušteni u domove gdje roditelji jednostavno nisu bili dovoljno zdravi da se brinu o njima.

  Više od 40 djece preminulo je od posljedica gušenja, 13 nakon što je progutalo metadon, Asics 2017 Dames heroin ili drugi opijat. cheap albion silver U jednom slučaju, New Balance 996 damskie djevojčica stara deset dana preminula je nakon što ju je majka, Adidas Zx Flux Homme Grise na metadonu, Nike Air Max Femme ubacila u veš mašinu.

  Ova novinska agencija podsjeća kako SAD ne čini dovoljno kako bi zaustavio epidemiju opijata, adidas gazelle homme grise Tennessee Volunteers te podsjećaju kako je 2003. new balance store buenos aires albion gold rođeno pet hiljada beba ovisnika, deset godina kasnije, 2013. Adidas Superstar Uomo

  buy albion silver evidentirano je 27 hiljada ovih beba.

  Leave a Comment

  You must be logged in to post a comment.