Imamo i mi Adele: Sheyla ima čaroban glas

28.09.2015.  //  Lica  //  Nema komentara

Šejla Grgić studentica je završne godine Muzičke akademije u Sarajevu na odsjeku za muzičku teoriju i pedagogiju. Timberland 14 Inch Bottes

 • Nike Air Max 2017 Heren grijs
 • Dio je Vox Meduza studija gdje trenutno radi na Funk Sevdah projektu. JK Scott Jersey Ova mlada djevojka čarobnog glasa trenutno radi na na svojoj prvoj pjesmi, a u posljednje vrijeme kada joj obaveze dozvole sa zadovoljstvom priredi neki cover popularnih pjesama te ih objavi na svom YouTube kanalu.

  Posljednji cover uradila je na pjesmu Hello od Adele koja je, smatra Šejla, Nike Air Huarache

 • Adidas Yeezy 350 Donna
 • idealan spoj komercijalnog i umjetničkog. ADIDAS Yeezy Boost 350 V2

 • ADIDAS TEAM COURT
 • O našoj muzičkoj sceni kaže:

  “Znam da ima mnogo kvalitetnih muzičara u BiH koji su u sjeni, canada goose chateau parka asics gel nimbus 14 hombre generalno na čitavom Balkanu vlada era kiča i šunda samo zbog nedostatka kvalitetne muzike na sceni i volje da se ta ista izbori na tržištu. North Carolina State Wolfpack Vjerujem da vrijeme kvalitetne muzike dolazi i da će postati dominantna, Air Jordan 4 Oklahoma State Cowboys samo je potrebno malo više hrabrosti i entuzijazma da se za to izbori.”

  Šejla nastupa pod imenom Sheyla, Air Jordan 12 Asics Gel Nimbus 18 Dames a njeni nastupi uglavnom se vežu za gostovanja na muzičkim događajima, Womens Air Jordan 5 LSU Tigers nastupe s bendom.

  “Trenutno sam aktivna u Vox Meduza bendu gdje smo skoro imali nastup na projektu Funk Sevdah na manifestaciji Ljeto u Tuzli gdje su reakcije publike na Funk Sevdah bile izvrsne. Air Jordan 5 asics elite 3 U planu je nekoliko nastupa u Sarajevu,

  Leave a Comment

  You must be logged in to post a comment.