Djevojčica Iman Maljić ovim je radom pobijedila na velikom međunarodnom takmičenju

15.10.2016.  //  Novosti  //  Nema komentara

Mlada Sarajka Iman Maljić pobjednica je međunarodnog takmičenja Danube Art Master koje organizira Međunarodna komisija za zaštitu rijeke Dunav (ICPDR).

Nike Air Max 90 Femme Noir albion gold sans-serif; line-height: 1.6em; text-align: justify; background: #ffffff;”>Njen rad Crni labud proglašen je najboljim u konkurenciji između 611 radova iz 11 zemalja, New Balance 1600 homme Asics Whizłer męskie koje pripadaju dunavskom slivu.

Učenicu Iman Maljić danas je primio ministar za obrazovanje, adidas Stan Smith scarpe nauku i mlade Kantona Sarajevo Elvir Kazazović. cheap fjallraven kanken uk On je čestitao Iman na pobjedničkoj instalaciji i rekao da su nagrade najbolji motiv da se mladi bave onim što vole.

cheap albion gold sans-serif; line-height: 1.6em; text-align: justify; background: #ffffff;”>”Na takmičenju je učestvovalo 1.314 učenika iz 190 škola, moj rad pod nazivom Crni labud je pobijedio. Nike Free 5.0 enfants New Balance 1300 hombre buy albion gold To je melanholična instalacija crnih kesa u kontrastu sa živim labudom”, pojasnila je mlada autorica.

Ovo je prvi put da je rad iz BiH pobijedio na međunarodnom nivou, nike air zoom pegasus 83 donna Nike Air Max 2017 Heren grijs

 • NIKE AIR ZOOM VOMERO 12
 • u proteklih 11 godina, koliko se organizira takmičenje i otkada je BiH postala potpisnica konvencije o zaštiti rijeke Dunav.

  Air Jordan 9 Uomo

  sans-serif; line-height: 1.6em; text-align: justify; background: #ffffff;”>Na ovom sastanku bilo je riječi i projektu ”Teacher education -strenghtnening partnership between school and parents” iz programa ERASMUS PLUS za koji je Osnovna škola ”Aleksa Šantić” dobila podršku Evropske komisije.

  Nike Air Max Thea Femme Noir buy albion silver adidas superstar 2 uomo sans-serif; line-height: 1.6em; text-align: justify; background: #ffffff;”>Predstavnici škole kreirali su osnovnu ideju za projekt, Air Jordan 8 Retro koji ima namjeru unaprijediti kvalitete podučavanja i učenje te poboljšati saradnju između učenika i roditelja, koju je zbog inovativnog pristupa odobrila Evropska unija. nike air jordan 11 femme Jedan od ciljeva projekta je osnažiti kompetencije nastavnika i u školama u Evropi implementirati Kutak za roditelje na osnovu najboljih praksi.

  ULTRA BOOST 2017

 • NIKE ROSHE ONE
 • sans-serif; line-height: 1.6em; text-align: justify; background: #ffffff;”>„Škola kroz djelovanje i rad u Kutku za roditelje aktivno uključuje roditelje u nove vidove saradnje, LeGarrette Blount Jersey naglasivši važnost saradnje učitelja i roditelja u obrazovanju i socijalizaciji djece, fjallraven kanken soldes poštivanje kulturalnih razlika, te stvaranje pozitivne klime za učenje“, naveo je direktor Osnovne škole Alekse Šantić Muamer Tinjak, cheap albion silver te rekao da se komunikacija između ove dvije strane pokazala češćom nego ona koja se ostvaruje na tradicionalan način, cheap albion gold a odgojni ciljevi i planovi rada su zajednički određeni, Nike Air Max 2016 Dames Rood dok se saradnja s roditeljima pokazala više nego plodonosna.

  Nike Roshe Run Motif Homme Joe Montana College Jerseys sans-serif; line-height: 1.6em; text-align: justify; background: #ffffff;”>Nastavnice Amra Karišik i Emina Čamdžić, buy albion gold koje su s ostalim kolegama i menadžmentom škole radile u Timu za izradu aplikacije za ERASMUS PLUS svoje su iskustvo pretočile u projektnu ideju, Goedkoopste Nike Air Max 2017 a ovom prilikom su istaknule da roditelji njihovih učenika ne dolaze samo na informativne razgovore, nike tn requin pas cher

 • AIR ZOOM STRUCTURE 20
 • nego su pravi partneri i prijatelji škole, Nike Air Max 90 Femme koji se uključuju u sve aktivnosti škole, Nike Roshe Run One homme albion silver oni su edukatori, volonteri, air max pas cher pour femme

 • Nike Air Force 1 Low Femme
 • asistenti u učionici za djecu s posebnim potrebama te podrška u određenim projektima.

  Podršku projektu dalo je i Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo, a ministar je pohvalio napore škole da poboljša obrazovni sistem i rad škole uključivanjem roditelja u obrazovne akcije kao i njihovo učešće u međunarodnim projektima, saopćeno je iz Press službe Kantona Sarajevo.

  Leave a Comment

  You must be logged in to post a comment.