Sarajlija u Hrvatskoj: Savjet učeniku kojem se rugaju zbog naglaska

19.10.2016.  //  Teme  //  Nema komentara

Profil na Facebooku Pitaj rasku pravo je mjesto na kojem učenici iz Hrvatske mogu potražiti stručan savjet. Adidas Yeezy 350 Femme Canotte Boston Celtics Colt McCoy – Texas Longhorns Stranicu u ovom trenutku prati oko hiljadu učenika, a jedan se od njih ‘raski’ u ponedjeljak požalio da se sve teže nosi sa zadirkivanjem razrednih kolega,

 • Adidas Superstar Nero Donna
 • piše Fena. Adidas Zx Flux Homme Pas Cher

 • ADIDAS ULTRA BOOST 2017
 • Lawrence Taylor Jersey

  Evo što je na stranici srednja.hr popularna savjetnica odgovorila.

  Pitanje:

  Raskicee,

 • CORTEZ
 • tek sam doselio iz BiH i cijeli razred me ima na piku zbog govora,

 • Nike Air Max 90 Femme
 • a to nije nešto što mogu tako lako promijeniti. Nike Air Max 2017 homme Canotta Milwaukee Bucks air max 90 pas cher Ispočetka su mi bili simpatični, air max no sada je to već svakodnevna tortura. asics gel nimbus 17 uomo new balance 373 uomo prezzo Nisam cinker da govorim to razrednici, ali ne znam ni sam kako da se postavim.

  [Pitaj Rasku] Bosanski naglasak čini me manje vrijednim u školi

  Odgovor:

  Dragi Sarajlija! Nemoj da ti tvoj naglasak stvara probleme. Asics Gel Lyte 3 Femme Beige new balance homme ml574 bleu chaussures nike pas cher Jasno mi je da te to pogađa jer si tamo tek došao i želio bi se uklopiti u društvo kojemu je očigledno zanimljivije ismijavanje tvog naglaska nego upoznati te kao osobu.

  Okreni to u svoju korist. Znaš i sam da Bosanci spadaju u izuzetno humoristične ljude pa ispričaj kolegama pokoji vic (onako kako samo vi to znate) i vidjet ćeš da ćeš postati kralj svake zabave.

  Budući da si krenuo u školu u Hrvatskoj, pokušaj barem tijekom nastave izražavati se književnije i neke žargonske riječi (ako ih ima) ostavi za školski odmor.

  No, ne brini, sve to će doći s vremenom. Nike Air Max 90 Femme Fleur mochilas kanken baratas nike air max 2016 goedkoop Tek si došao i opusti se. Nike Air Max Thea Femme Bleu nike air max 1 pas cher Svaki jezik i narječje je jedinstveno i obogaćuje svaku zemlju i ljude koji žive u njoj stoga se ne srami pokazati otkud dolaziš. Ljubi te Raska!

  Ovakva stranica sigurno bi dobrodošla i kod nas.